Selecteer een pagina

Tijd om nu online echt aan de slag te gaan met je onderneming!

Een aansprekende website, interactieve social media en een huisstijl die jouw verhaal vertelt. Bij Jouw thuisstijl kies je expertise in een flexibel jasje.

Over jouw thuisstijl

Zelf doen wat je zelf (goed) kan en de rest uitbesteden

Dit nieuwe samenwerkingsinitiatief is opgericht door Marloes Kiezebrink en Carolien van Gammeren. Samen met andere experts zorgen zij ervoor dat jij hulp krijgt bij die vragen waar je zelf (net) niet uitkomt.

Marloes is een ervaren animator, illustrator en designer. Carolien is een ideeënmachine, fan van canva en heeft al meerdere ondernemers
geholpen met hun social media content. Met jouw thuisstijl kies je voor brede en
betaalbare expertise, zonder dat je hoeft te schakelen met meerdere mensen. Je hebt namelijk een vast contactpersoon die zorgt voor de juiste
aanpak bij jouw vraag, zonder gedoe.

 

 

Aan de slag!

Zelf doen wat je zelf (goed) kan en de rest uitbesteden


Jouw start

Begin je met ondernemen of ben je toe aan een rebranding? Een sterk logo is een goede start maar zeker niet het eindpunt. De juiste beelden, woorden en waarden, vormen samen een huisstijl die mensen onthouden. Een persoonlijk en opvallend verhaal wat past bij wat jij doet en aansprekend is voor klanten; dat is ons doel. Laten we samen van jouw begin een vliegende start maken!


Jouw online plaatje

Een sterke boodschap betekent online zoveel meer dan alleen zenden. Aanwezig zijn, samenwerkingen opzoeken en het dialoog aangaan, brengt online (meer) waarde. Wij helpen je online plaatje zo te maken dat dit past bij jou als persoon of onderneming. Want mensen zoeken geen perfecte plaatjes maar echte content. Zodat klanten jou hierin op dezelfde manier herkennen als binnen de rest van je onderneming.


Jouw expertise

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht? Vaak is dat minder helder voor anderen dan voor jou zelf. Tijd dus om jouw kwaliteiten en expertise onder de aandacht te brengen! Verschillende expertises vragen om verschillende oplossingen. Een flyer, e-book, website, infographic of video; er zijn zoveel manieren om jouw expertise te benadrukken. Wij denken graag met je mee wat past voor jou en jouw klanten. 


Jouw keuzepakket

Wij werken graag met eigenwijze ondernemers die weten wat ze (niet) willen. Mensen die zelf aan het roer willen staan. Ondernemers waarvoor het inhuren van een expert iets anders is dan de touwtjes volledig uit handen geven. Juist in cocreatie kunnen namelijk de mooiste dingen onstaan. Speciaal voor onze klanten die deze samenwerking zoeken op een betaalbare manier hebben wij ‘Jouw keuzepakket’ ontwikkelt. 

Claudia Geene - Executive coach

Carolien heeft mij fantastisch geholpen met het maken van mijn website! Allereerst was zij voor mij een stok achter de deur en ten tweede zorgde zij ervoor dat mijn website binnen 2 weken gepubliceerd werd.

Zij doet dit op een uiterst prettige, rustige, geduldige en gezellige manier. Ze heeft verstand van zaken en is een hele fijne creatieve en betrouwbare sparringpartner. Ook toen vorige week er ineens weer technische problemen waren.

Dank Carolien!

 

Eline Smith - HR & Office support

Via mijn bedrijf Eline Smith HR & Office Support kwam ik met Carolien van Jouw Thuisstijl in contact. Mijn vraag was of zij voor mij een aantal cv sjablonen kon ontwerpen, die ik via mijn website kon aanbieden. Ik had nog niet exact in gedachten hoe de ontwerpen eruit moesten zien, maar wel dat ze vernieuwend moesten zijn. Door hier met Carolien over te sparren hebben we samen hele gave sjablonen bedacht. Deze heeft ze daarna perfect ontworpen! De ontwerpen waren positief opvallend, modern en heel verzorgd. Het fijne aan samenwerken met Carolien is, dat ze mee- en vooruitdenkt. Ze heeft hele goeie ideeën en is ook echt een aanvulling op het inhoudelijke stuk van de ontwerpen. Toen ik mijn website daarna wilde ‘opknappen’ heb ik dan ook direct Carolien ingeschakeld voor hulp. Met haar technische kennis en creatieve kwaliteiten kon ik dit met alle vertrouwen uit alle handen geven. Ik kan haar als vormgeefster, ‘ideeënmachine’ en sparringpartner oprecht aanbevelen!